Įvyko MRU Karjeros centro organizuotas susitikimas "Kickstart your international career in Lithuania" su Karolina Zelbiene - MRU
Naujienos

30 sausio, 2023
Įvyko MRU Karjeros centro organizuotas susitikimas „Kickstart your international career in Lithuania” su Karolina Zelbiene

Sausio 26 dieną įvyko pirmasis šių metų Karjeros centro organizuotas susitikimas "Kickstart your internetional career in Lithuania" su Work in Lithuania Business Advisor Global Talent Karolina Zelbiene. Susitikimas buvo orientuotas į užsieniečių darbo ir karjeros galimybes Lietuvoje!

Buvo pristatyta "Work in Lithuania" darbo paieškos platforma, kuri yra orientuota į užsieniečių darbo Lietuvoje galimybes. Studentai susipažino su skirtingomis darbo paieškot platformomis, sužinojo kaip vyksta įdarbinimo procesas. Gavo patarimų ką svarbu akcentuoti savo gyvenimo aprašyme, kaip ir ką svarbu pasiruošti darbo pokalbiui. Svarbiausia - kodėl svarbu pasiruošti darbo pokalbiui!

Studentams buvo labai svarbu kaip paruošti savo gyvenimo aprašymą, kokių klausimų gali sulaukti nuėję į interviu ir kaip į juos atsakyti.

 

Dėkojame prisijungusiems studentams ir Karolinai už apsilankymą bei prizus aktyviausiems klausytojams.

Labai lauksime kituose susitikimuose!