Įvyko INTERREG projekto „Teritoriniu bendradarbiavimu grindžiamas verslumas miestuose” partnerių susitikimas - MRU
Naujienos

6 gruodžio, 2018
Įvyko INTERREG projekto „Teritoriniu bendradarbiavimu grindžiamas verslumas miestuose” partnerių susitikimas

2018 m. spalio 10 d. Mykolo Romerio universiteto MRU LAB vyko INTERREG projekto „Teritoriniu bendradarbiavimu grindžiamas verslumas“ partnerių susitikimas. Projekto, kuriame dalyvauja Mančesterio, Amsterdamo taikomųjų mokslų, Atėnų Harokopio ir Zagrebo universitetai, tyrimų institutai ir savivaldybės iš Amsterdamo, Atėnų, Mančesterio, Varaždino bei Čakoveco miestų, partnerių atstovai dalinosi patirtimi ir aptarė galimybes stiprinti bendradarbiavimo iniciatyvas.
Projekto tikslas – parengti inovatyvias ir veiksmingas politikos priemones, kurios skatintų teritorinį bendradarbiavimą praktikuojančias verslo įmones, didintų smulkaus ir vidutinio verslo įmonių konkurencingumą ir prisidėtų prie socioekonominės padėties Europos miestuose pagerėjimo.
Partnerių susitikimo sesijos taip pat vyko Vilniaus miesto savivaldybėje ir VŠĮ „Saulėtekio slėnis“. Susitikimo dalyviams taip pat buvo surengtos išvykos į VGTU Inovacijų ir kūrybiškumo centrą „Linkmenų fabrikas“ ir Užupio meno inkubatorių – teritoriniu bendradarbiavimu grindžiamo verslumo pavyzdžius Vilniaus mieste.