Įteikti diplomai MRU Žmogaus ir visuomenės fakulteto absolventams - MRU
Naujienos

22 birželio, 2023
Įteikti diplomai MRU Žmogaus ir visuomenės fakulteto absolventams
Mokslas
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas
Universitetas
Studijos

Birželio 22 d. (ketvirtadienį) vyko Mykolo Romerio universiteto (MRU) Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto (ŽVSF) diplomų teikimo ceremonija. Šiais metais diplomai įteikti 216 studentų, iš kurių 17 užsieniečių.

Net 6 ŽVSF studentai gavo lyderio diplomus. Keturi lyderio diplomai atiteko antrosios pakopos socialinio darbo studijų krypties studentėms: Jolantai Kručkauskaitei, Rasai Petkevičienei, Inai Jasiukonienei bei Violetai Staugaitienei. Du lyderio diplomai atiteko antrosios pakopos komunikacijos krypties studijų studentėms Skaistei Mickūnaitei bei Ovidijai Ferencienei.

Sveikinimo žodžius ŽVSF absolventams tarė Mykolo Romerio universiteto vicerektorius prof. dr. Saulius Spurga. Į naują gyvenimo etapą absolventus palydėjo ir Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto dekanė prof. dr. Odeta Merfeldaitė.

 „Net ir tūkstančio mylių kelionė prasideda nuo vieno žingsnio, Tikriausiai prisimenate pirmus metus universitete, kurie prabėgo kaip viena akimirka. Diplomas, kurį šiandien gaunate, yra simbolis jūsų pastangų, atkaklumo ir ryžto. Jis atspindi jūsų sugebėjimą mąstyti kritiškai, jūsų suvokimą apie tai, kaip veikia pasaulis ir kaip jūs galite pakeisti jį “, – sakė dekanė.

Diplomų įteikimo šventėje bendramokslius sveikino ir patys studentai: Dominykas Rinkevičius, Edukologijos ir socialinio darbo institutas (bakalauro diplomas); Rūta Sungailienė ir Margarita Jusel Edukologijos ir socialinio darbo institutas (magistro diplomai); Fidelis Henry Nnaji – Komunikacijos institutas (bakalauro diplomas); Uldana Yertayeva – Komunikacijos institutas (bakalauro diplomas); Leyla Taghizade, Psichologijos institutas (bakalauro diplomas) bei Rasa Tamošiūnaitė, Psichologijos institutas (magistro diplomas).

Visas diplomų įteikimo nuotraukas galima rasti „Facebook“ platformoje arba atsisiųsti čia.