Įteikti bakalauro, magistro ir pedagogikos profesinių studijų diplomai Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto absolventams - MRU
Naujienos

25 sausio, 2024
Įteikti bakalauro, magistro ir pedagogikos profesinių studijų diplomai Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto absolventams
Universitetas

Sausio 25 d. Mykolo Romerio universitete vyko iškilminga diplomų įteikimo ceremonija Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto (ŽVSF) bakalauro, magistro ir pedagogikos profesinių studijų absolventams. Aukštojo mokslo baigimą liudijantys dokumentai buvo įteikti 71 fakulteto studentams, iš kurių 22 užsienio studentai. 51 absolventas, kurių studijas finansavo Vilniaus miesto savivaldybė, įgijo profesinę pedagogo kvalifikaciją.

MRU rektorė prof. dr. Inga Žalėnienė bei ŽVSF dekanė prof. dr. Odeta Merfeldaitė sveikindamos absolventus linkėjo, kad MRU bendruomenėje įgyta patirtis taptų tvirtu pagrindu, kuriuo galės remtis ir sėkmingai žengti pirmyn savo profesinės karjeros keliu.

„Linkiu jums, mieli absolventai, savo turtą – žinias ir gebėjimus – panaudoti ne tik savo, bet ir visos visuomenės labui bei žmonijos pažangai“, – sakė MRU rektorė prof. dr. Inga Žalėnienė, linkėdama absolventams plačiai atverti langus į savo ir viso pasaulio ateitį, nes ateitis dabar – Jūsų rankose.

Iškilmingame renginyje taip pat dalyvavusi MRU socialinis partnerio – Vilniaus miesto savivaldybės, atstovė vicemerė Donalda Meiželytė pasveikino absolventus studijų baigimo proga.

Dar kartą sveikiname studentus ir linkime jiems sėkmės karjeros kelyje!

Dalinamės diplomų teikimo šventės akimirkomis.