Išrinkta nauja MRU Studentų atstovybės prezidentė Aleksandra Kostojanskaja: esu pasiryžusi iššūkiams - MRU
Naujienos

4 vasario, 2022
Išrinkta nauja MRU Studentų atstovybės prezidentė Aleksandra Kostojanskaja: esu pasiryžusi iššūkiams
Žmogaus ir visuomenės studijų fakultetas
Universitetas
Bendruomenė

Jauna, užsispyrusi, sąžininga, ambicinga, buvusi Lietuvos ir tarptautinių turnyrų dziudo sporto šakos prizinių vietų nugalėtoja  – tokia Žmogaus ir visuomenės studijų fakulteto Komunikacijos ir skaitmeninės rinkodaros antrakursė studentė Aleksandra Kostojanskaja. Ji sausio mėn. pabaigoje buvo išrinkta naująja Mykolo Romerio Universiteto Studentų atstovybės (MRUSA) prezidente.

Iki tol Aleksandra buvo atstovybės narė ir užėmė MRUSA Socialinių ir akademinių reikalų komiteto vicepirmininkės pareigas. Šiais metais ji nusprendė teikti savo kandidatūrą ir buvo išrinkta prezidentės pareigoms 1 metų kadencijai.

Kaip teigia Aleksandra, MRUSA – tai puiki vieta, kurioje studentai gali išbandyti save, susipažinti su alumnais, bendruomene, įgyti neįkainojamą patirtį. Paprašius studentės papasakoti apie būsimą veiklą daugiau, ji teigė, jog šios organizacijos veikla yra labai plati: „nuo studentų atstovavimo, bendradarbiavimo su universiteto administracija, studentų atstovais, studijų aplinkos ir kokybės gerinimo – iki vidinių ir išorinių renginių, rėmėjų paieškos ir netgi projektų rašymo“.  

„Tai labai svarbus žingsnis mano gyvenime. Šios bendruomenės veikla yra labai prasminga, tad sieksiu, kad studentų balsas būtų girdimas. Džiaugiuosi begaliniu komandos palaikymu ir suteiktu pasitikėjimu. Aš prisiėmiau atsakomybę  ir esu pasiryžusi atiduoti visas jėgas“,  – teigė A. Kostojanskaja.

MRUSA prezidentė Aleksandra, kviečia prisijungti prie didelės ir motyvuotos Studentų atstovybės komandos ir teigia: „svarbiausia, ko išmokau atstovybėje ir ką norėčiau palinkėti norintiems prisijungti, tai nebijoti iššūkių. Net ir padarytos klaidos suteikia daugiau patirties, nei mes galime numanyti. Svarbiausia – kad šalia būtų žmonių, kurie padėtų rasti išeitį, o tokių žmonių galite rasti būtent pas mus!”.

Daugiau apie MRUSA sužinoti galite čia.