Gerai mokytis apsimoka: Teisės mokyklos geriausiai pirmakursei įteikta skatinamoji stipendija - MRU
Naujienos

13 rugsėjo, 2023
Gerai mokytis apsimoka: Teisės mokyklos geriausiai pirmakursei įteikta skatinamoji stipendija
Teisės mokykla
Partnerystė

Kiekvienais metais Mykolo Romerio universitete (MRU) už geriausius pasiekimus yra pagerbiami geriausi teisės pirmakursiai. Tęsiant tradiciją, šiemet, už geriausius pasiekimus, MRU Teisės mokyklos bakalauro studijų programos „Teisė ir globalus saugumas“ studentei iš Ukrainos Dianai Sytnikova buvo įteikta Teisės mokyklos partnerės - advokatų profesinės bendrijos „Motieka ir Audzevičius“ įsteigta stipendija.

MRU Teisės mokyklos dekanė prof. dr Lyra Jakulevičienė pabrėžė, kad teisininkų bendruomenės bendradarbiavimas su universitetu dalyvaujant ne tik studijų procese, bet ir mentorystės programoje ir taip skatinant studentus stipendijomis neretai nulemia ne vieno jauno žmogaus tolimesnius profesinius ir asmeninius pasirinkimus, asmenybės augimą ir kokybinę sėkmę.

Dėkodama už MRU ir universiteto partnerio suteiktas galimybes, stipendiją gavusi studentė pažymėjo, labai svarbu jausti palaikymą studijų pradžioje, nes tai suteikia papildomos motyvacijos siekiant tapti teisininku.

„Studijų programa „Teisė ir globalus saugumas“  yra tikrai unikali ir, kaip studentė iš Ukrainos, esu dėkinga už galimybę įgyti žinių ir patirties šioje programoje“, - sakė D. Sytnikova.

„Mūsų žinutė paprasta – gerai mokytis apsimoka!“, - sveikindamas stipendijos laureatę teigė advokatų profesinės bendrijos „Motieka ir Audzevičius“ atstovas Denis Parchajev.