ERUA kviečia prisijungti studentų ambasadorius - MRU
Naujienos

11 balandžio, 2024
ERUA kviečia prisijungti studentų ambasadorius

Europos reformų universitetų aljansas (ERUA) kviečia tapti savo universiteto studentų ambasadoriumi: tai puiki galimybė kelti įvairius klausimus ir prisidėti reformuojant institucijas. Aljansas skatina studentų įsitraukimą ir kritinį mąstymą kuriant naują aukštojo mokslo viziją.

Studentas ambasadorius turės galimybę keliauti po ES universitetus ir tapti gyvybingos ERUA studentų bendruomenės dalimi, plėsti ERUA studentų tinklą, pildyti savo gyvenimo aprašymą, įgyti vertingos patirties tobulinant viešojo kalbėjimo, socialinių tinklų valdymo ir renginių organizavimo įgūdžius, o taip pat gauti rekomendacinį laišką bei sertifikatą.

Studentų ambasadorius telks žmones, plės jų akiratį, bus kontaktiniu asmeniu kitiems studentams, norintiems daugiau sužinoti apie ERUA. Jis vykdys komunikaciją su kitais nariais, skleis informaciją apie aljansą įvairiais kanalais, aktyviai dalyvaus renginiuose, puoselės teigiamą įvaizdį internete, atitinkantį ERUA principus ir idėjas. Be to studentų ambasadorius bendradarbiaus su kitais aljanso atstovais rengiant pristatymus, informacinius užsiėmimus, dalinsis savo patirtimi ir įžvalgomis apie ERUA, skatins bendruomeniškumo jausmą. Visas šias veiklas jam padės vykdyti ERUA darbuotojai ir studentai.

Kandidatuoti į ambasadoriaus pareigas gali visi norintys studentai, kurie jau yra baigę bent du semestrus, yra kūrybiški, entuziastingi, turi stiprius organizacinius, bendravimo ir komunikacijos įgūdžius. Pirmenybė bus teikiama kandidatams, aktyviai dalyvaujantiems universiteto gyvenime ir įsitraukusiems į studentų organizacijų veiklas. Ambasadorius turės dalyvauti visuose su ERUA susijusiuose renginiuose ir svarbiuose susitikimuose ir turėti puikias anglų kalbos žinias.

Kviečiame kandidatuoti ir siųsti motyvacinį laišką nurodant, kaip suprantate ERUA tikslus, misijas ir vertybes, kas jus skatins tobulėti šioje pozicijoje, el. paštu: k.tamasauskaite@mruni.eu, laiško temoje nurodant „ERUA ambasadorius“.

Paraiškas galima teikti iki balandžio 30 d.

Daugiau informacijos galite rasti čia.