„CREAzone“ tai unikali verslumo ugdymo metodika - MRU
Naujienos

23 liepos, 2019
„CREAzone“ tai unikali verslumo ugdymo metodika

„CREAzone“ tai unikali verslumo ugdymo metodika, padedanti sujungti iniciatyvius žmonės, modernius verslo modelius ir kūrybinius atradimus į organiškas bei perspektyvias kompanijas. Daugiau apie „CREAzone“ metodiką skaitykite čia „CREAzone“ metodikos pagrindu yra kuriami ir įgyvendinami skirtingi verslumo ugdymo projektai.
Pirmą kartą išbandyta 2012 metais, „CREAzone“ metodika įrodė savo rezultatyvumą ir yra tobulinama po kiekvieno jos pagrindu įgyvendinto projekto. „CREAzone Fusion“ (arba „CR Fusion“) – verslumo skatinimo projektas, sukurtas pagal „CREAzone“ metodiką.
Fusion – angliškas žodis, reiškiantis sintezę arba kelių skirtingų objektų apjungimą į naują visumą. Šią sąvoką projekto apibūdinimui pasirinkome neatsitiktinai.
„CR Fusion“ projekte skatinsime iki tol nesusijusių žmonių, idėjų, kompetencijų ir kitų elementų susijungimą į sinergizuotus verslo vienetus:
• darnias projekto verslo komandas kursime į jas apjungdami aukštųjų mokyklų studentus ir dėstytojus;
• proveržio idėjas formuosime fizinių, humanitarinių, socialinių, technologinių ir kitose mokslo srityse.
• realių socialinių ir verslo iššūkių bei problemų sprendimą skatinsime į projektą įtraukdami verslo ir nevyriausybinių organizacijų atstovus;
• dinamišką verslumo ugdymą užtikrinsime pasitelkdami komandinį darbą, praktines užduotis, stovyklas ir aibę kitų ugdymo metodų;
• kuriamų verslų tarptautiškumą skatinsime naudodami geriausius užsienio pavyzdžius ir sukurtus verslus pristatydami užsienio verslininkams.