Baigusiems korėjiečių kalbos kursus - Karaliaus Sedžiongo instituto sertifikatai - MRU
Naujienos

4 vasario, 2015
Baigusiems korėjiečių kalbos kursus – Karaliaus Sedžiongo instituto sertifikatai

Vasario 5 d. vyko iškilminga Mykolo Romerio universiteto Karaliaus Sedžiongo instituto sertifikatų, baigusiems korėjiečių kalbos kursus, įteikimo ceremonija.

Kursai organizuojami ne tik MRU studentams, universiteto bendruomenei, socialiniams partneriams, bet ir visiems, besidomintiems korėjiečių kalba ir kultūra. Karaliaus Sedžiongo instituto sertifikatus apie sėkmingą korėjiečių kalbos egzamino išlaikymą gaus 27 kursų studentai.

Karaliaus Sedžiongo fondo į MRU deleguota dėstytoja H. Kim džiaugiasi susidomėjimu ir studentų stropumu bei tuo, kad dalis studentų jau yra buvę P. Korėjoje, o kiti ateityje planuoja ten vykti, todėl bus puiki galimybė pademonstruoti kalbos žinias praktiškai.

Kaip rodo į pavasario semestre vėl rengiamus korėjiečių kalbos kursus gausus norinčiųjų mokytis studentų skaičius, dėmesys šiai šaliai tik didėja.

Registracija į kursus, vyksiančius antradieniais ir ketvirtadieniais, nuo 16:20 val., dar vyksta iki vasario 9 d., Registruotis el. paštu r.vilniene@mruni.eu.

Karaliaus Sedžiongo institutas organizuoja ne tik korėjiečių kalbos kursus, bet ir kultūrinius renginius bei atviras paskaitas apie Korėjos visuomenę ir istoriją.