Atrask save MRU: nauja kampanija kviečia rinktis studijas, padedančias atrasti savo kelią - MRU
Naujienos

3 gegužės, 2024
Atrask save MRU: nauja kampanija kviečia rinktis studijas, padedančias atrasti savo kelią

„Atrask save MRU!“, – taip skamba nauja Mykolo Romerio universiteto (MRU) kampanija, kviečianti jaunuolius atrasti savo kelią ir judėti karjeros link.

Galimybių gausa dažnam tampa tikru iššūkiu. Dėl to jaunam ir pasimetusiam dėl ateities žmogui reikalingas užtikrintumas, kad studijos jam padės atrasti savo kelią, o universitetas taps vieta, kurioje jis pamatys savo galimybes ir išlaisvins potencialą.

Šias įžvalgas pagrindžia ir tyrimai, atspindintys MRU, kaip švietimo įstaigą, kurioje studentai emociškai jaučiasi geriausiai bei turi puikius santykius su dėstytojais. 2020 metais MRU užėmė pirmąją vietą tarp visų Lietuvos universitetų pagal studentų požiūrį į savo universitetą („Reitingai“).

MRU siūlo net 80 skirtingų bakalauro studijų (pirmosios pakopos) programų ir magistrantūros (antrosios pakopos) studijų programų. 3 jungtiniai MRU ir užsienio universitetų diplomai bei virš 20 studijų programų anglų kalba suteikia galimybes studento karjerai ir verslui tarptautinėse rinkose. MRU kviečia atrasti save universitete, o vėliau – sėkmingai ir darbo rinkoje.

Įgyvendinant naująją kampaniją bus kuriami vaizdo įrašai ir tekstinė medžiaga, kurioje ekspertai dalinsis naudinga informacija apie studijų programas ir būdus pasirinkti sau tinkamiausią, taip pat kaip sumažinti nerimą egzaminų metu, ir tinkamai jiems pasiruošti.

MRU interneto svetainėje ir socialiniuose tinkluose bus nuolat atnaujinama informacija bei teikiamos konsultacijos apie priėmimo į MRU žingsnius.

Šių metų rinkodaros sprendimai atspindi bendrą universiteto požiūrį – užtikrinti jauno žmogaus pasitikėjimą savimi ir sukurti galimybes sėkmingam startui.