Atidaryta Vilkaviškio ekonomikos ir verslo akademija - MRU
Naujienos

8 kovo, 2024
Atidaryta Vilkaviškio ekonomikos ir verslo akademija
Partnerystė

Kovo 7 d. Vilkaviškio „Aušros“ gimnazijoje atidaryta MRU Vilkaviškio ekonomikos ir verslo akademija (VEVA).

Renginyje, vykusiame hibridiniu būdu, dalyvius sveikino MRU rektorė prof. dr. Inga Žalėnienė, „Aušros“ gimnazijos direktorius Arūnas Serneckas, Vilkaviškio rajono savivaldybės meras Algirdas Neiberka, Vilkaviškio rajono ROTARY klubo prezidentė Asta Strazdienė bei Vilkaviškio krašto ūkininkų sąjungos vadovas Arvydas Šlivinskas.

Rektorė sveikindama moksleivius, džiaugėsi, kad moksleiviai turės galimybę mokytis ir ugdyti savo potencialą ekonomikos, verslo, finansų ir kitose srityse, o jiems padės bei savo žiniomis dalinsis MRU profesoriai, dėstytojai, socialiniai partneriai, universiteto alumnai.

„Mūsų tikslas – padėti Jums pasirengti sėkmingai ateities karjerai, suteikti žinių ir padrąsinti kurti savo verslus, matyti profesinės veiklos perspektyvas Lietuvoje, regione ir globaliu mastu“ , - teigė prof. dr. Inga Želėnienė.

Vasario 12 d. buvo pasirašyta trišalė Mykolo Romerio universiteto (MRU), Vilkaviškio rajono savivaldybės ir Vilkaviškio „Aušros“ gimnazijos sutartis, kuria įsteigiama Vilkaviškio ekonomikos ir verslo akademija (VEVA). Ši akademija yra jau trečioji – taip pat sėkmingai veiklą vykdo Alytaus ir Panevėžio akademijos.

Nuotrauka Vilkaviškio „Aušros“ gimnazijos.