Artimiausi kvalifikacijos kėlimo mokymai advokatams bei advokatų padėjėjams - MRU
Naujienos

24 sausio, 2017
Artimiausi kvalifikacijos kėlimo mokymai advokatams bei advokatų padėjėjams
Teisės mokykla
Mokymai

Mykolo Romerio universitetas (MRU) tapo pirmąja institucija, kurią Lietuvos advokatūra akreditavo kaip galinčią vykdyti Advokatūros pripažįstamus kvalifikacijos kėlimo mokymus advokatams bei advokatų padėjėjams.

MRU Teisės fakultetas yra parengęs didelį teisinių mokymų ciklą praktikams. Mokymo programą, kurią sudaro daugiau kaip 70 mokymų temų, įgyvendins MRU dėstytojai – praktikai, turintys didelę patirtį aukščiausių instancijų teismuose, advokatūroje ir kitose pagrindinėse teisinėse institucijose. Mokymai orientuoti į praktines ir aktualias administracinės, baudžiamosios ir baudžiamojo proceso, civilinės ir civilinio proceso, darbo, konkurencijos, Europos Sąjungos, statybų, sveikatos, tarptautinės, žmogaus teisių teisės ir kitų teisės šakų problemas.

Sausio 27 d. „Nusikalstamų veikų daugetas, jo formos, atribojimas nuo pavienės nusikalstamos veikos Lietuvos teismų praktikoje“, doc. dr. Tomas Girdenis (4 ak. val.). Registruotis

Vasario 3 d. „Aktualūs atstovavimo instituto civilinėje teisėje klausimai (I dalis)“, dr. Vaidas Jurkevičius (4 ak. val.).

Registruotis

Vasario 13 d. „Darbo sutarčių sudarymo, vykdymo ir nutraukimo teisinis reguliavimas ir praktinės problemos“, dr. Vilius Mačiulaitis (4 ak. val.).

Registruotis

Išsamesnė informacija el. paštu - inga.mick@mruni.eu, tel. (8~5) 271 45 61 Kviečiame tobulintis ir kelti savo teisinę kvalifikaciją.